Георги МарковЗа ЕПИЦЕНТЪР.БГ Лошо е, че миграцията на ножа във Франция

...
Георги МарковЗа ЕПИЦЕНТЪР.БГ Лошо е, че миграцията на ножа във Франция
Коментари Харесай

Георги Марков: Миграцията на ножа във Франция отне поредния детски живот! Пълен еврошаш!

Георги Марков

За ЕПИЦЕНТЪР.БГ

 

Лошо е, че миграцията на ножа във Франция лиши следващия детски живот - 12 годишната Лола. МАКРОН И МЕЛОНИ съдебна експертиза ВИДЯХА ДИСКРЕТНО ЗА ДА ОБСЪДЯТ КАКАФОНИЯТА В Европейски Съюз.

 

 viber_image_2022-10-31_01-12-35-304

12 годишната Лола

 

 viber_image_2022-10-31_01-12-20-111

Срещата сред Мелони и Макрон

 

Що за Европейски полезности във Франция-летят главите на учители, свещеници, служители на реда и малолетни деца! ПРАВИ БЯХА ГЕНЕРАЛИТЕ И АДМИРАЛИТЕ ОТ ЗАПАСА ДА ИСКАТ НАМЕСА НА АРМИЯТА ВЪВ ФРАНЦИЯ ИМА ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА - ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО ПОЛИЦИЯТА НЯМА ДОСТЪП... МАКРОН НЕ ПРИЗНАВА И БТВ НЕ Гражданско отделение СЪОБЩАВА! АМА ФАКТЪТ СИ Е ФАКТ. КАКТО КАЗА ЖЕРАР КОЛОН, ХВЪРЛЯЙКИ ОСТАВКАТА КАТО ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ФРАНЦИЯ НЕ Е НА 9 ПЛАНИНИ ОТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.

 

Предстои среща на върха Австрия, Унгария, Сърбия за придошли мигрантски кортеж при Суботица. Ако австро-унгарците финансират ограда на сръбската граница, България ще стане буфер с доста тежки последствия, с които мъчно ще се оправим, тъй като позволихме да ни разнебитат страната... Плочата евроатлантически полезности се изтърва. Трябва да е сменим с християнски, български полезности... Западът отписа християнството, за какво да го вършим и ние?

 

В Европейски Съюз започнаха да се избавят поединично като при пандемията. Германците са мангизлии и хвърлят 200 милиарда евро отплата, поради енергийния потрес. Макрон е гневен, че на са го питали... Орбан го назова " канибализъм ", че не може да си го разреши.. Поляците желаят от германците репарации от Втората международна война... Урсула е на тясно и не може да даде пояснения за договорите с ПФАЙЗЕР... Пълен еврошаш...

 

След успеха на Тръмп на 8 ноември, която ще е внушителна, ще има шаш на квадрат.. Първа ще си отиде Пелоси и т. н.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР